Prihranek 25%!

BEAUTY AND FIT PAKET: Beauty Within, Sensual Mood, Ribji kolagen

113.00€

85.00

Le katera ženska se ne želi v svojem telesu počutiti dobro in lepo? S paketom Beauty and Fit, ki ga sestavljajo izdelki Beauty Within, Sensual Mood in Marine Collagen boste poskrbeli tako za notranjo kot zunanjo lepoto.

Paket vsebuje:

BIO Mešanica za razpoloženje, 240g
Kolagenska Mešanica z borovnico, 210g
Čisti ribji kolagen 200g,

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:
Sensual Mood tvori mešanica živil — mace, šatavarija, gobe kordiceps in kakava z dodatkom bogatih začimb, ki poskrbijo za skladnost.

Kordiceps

Naša goba kordiceps, ki smo jo dodali mešanici za razpoloženje, je slovenskega porekla in vsebuje več kot 30 % polisaharidov. Goba kordiceps (glavatec) je sladkega okusa. V naravi sicer raste v goratih predelih Tibeta, Nepala in v redkih predelih Kitajske (pogosto tudi pod zemljo). Uspeva na 3000 m nadmorske višine ter nastane s prepletom dveh organizmov – gobe in ličinke, in sicer tako, da se spore gobe naselijo na ličinke metulja in rastejo iz njih.

Maca

Maca je odličen vir energije in vitalnosti, podpira telesno in duševno zmogljivost ter med menopavzo ohranja kosti močne in zdrave.
Maca prav tako pomaga vzdrževati spolno energijo in aktivnost ter ugodno vpliva na plodnost. Maca deluje kot afrodizijak – stimulira spolno željo.

Šatavari

Šatavari (indijski beluš) ščiti živčni sistem in ohranja “mladost” moškega in ženskega genitalno-reproduktivnega sistema ter lahko celo pomaga pri težavah z moškim libidom.
Prav tako lahko pomaga blažiti simptome pred menstruacijo in po njej. Hkrati tudi uravnava menstrualni cikel ter pomaga ublažiti simptome, povezane z menopavzo, in histerektomije (odstranitev maternice). Šatavari naj bi koristil tudi pri težavah z neplodnostjo.

Cejlonski cimet

Cejlonski cimet je zaradi svoje vsestranskosti zelo priljubljena začimba. Ne samo, da ohranja zdravo raven sladkorja v krvi, ampak prispeva tudi k odličnemu okusu naše mešanice.

Kakav

Pravi kakav v mešanici prispeva aromo in poln okus.

Datlji

V mešanici Sensual Mood datlji služijo kot naravni sladek prah in poskrbijo za razvajanje brbončic.

Muškatni orešček

Muškatni orešček okusu mešanice doda piko na i.

Mešanica Beauty Within poskrbi, da je sijaj vaše notranje lepote viden tudi navzven. Glavne sestavine so hidroliziran ribji kolagen, jajčni kolagen (topna jajčna membrana) in MSM (žveplo) iz naravnega vira, ki smo jim dodali ekološko pridelano acerolo, divjo borovnico in datlje v prahu. Za piko na i v mešanici poskrbi še naravni silicij iz bambusa.

Eno serviranje vsebuje 105 % priporočenega dnevnega vnosa naravnega vitamina C (iz acerole), 3,7 g ribjega kolagena in 300 mg jajčnega kolagena (vse študije, ki kažejo izboljšanje stanja kože, nohtov, las, sklepov in kosti so bile narejene na 300 mg dnevnega vnosa jajčnega kolagena).

Zakaj je Beauty Within popolna mešanica?

Ribji kolagen tipa 1

Hidroliziran ribji kolagen visoke kakovosti ima molekulsko maso 2000Da. Zaradi načina obdelave je naš kolagen izredno lahko dosegljiv telesnim celicam, zato je njegova absorpcija izredno visoka (90 %).

Ribji kolagen je kompleksna strukturna beljakovina, sestavljena predvsem iz kolagena tipa 1. Vsebuje razvejane aminokisline, t. i. BCAA (levcin, izolevcin, valin) in tudi esencialne aminokisline (histidin, metionin, treonin, valin), ki jih telo ne more sintetizirati samo, zato jih je potrebno vnesti s hrano.

Peptidi iz ribjega kolagena, ki se nahajajo v izdelku, so visokokakovostna in naravna bioaktivna sestavina, oblikovana za uporabo v prehranskih izdelkih. Njegove odlične organoleptične lastnosti in takojšnja topnost omogočajo enostavno uporabo v številnih napitkih in obrokih.

Aminokisline

Jajčni kolagen

Odličen vir kolagena so tudi jajca, natančneje njihove membrane. Jajca imajo notranjo in zunanjo membrano, ki loči jajčno lupino od beljaka. Ti dve prosojni membrani preprečujeta vdor bakterij v jajce, zato je kolagen, ki ga najdemo v jajčnih membranah, še posebej koristen.

Mineral lepote MSM

MSM oziroma metil-sulfonil-metan (tudi metilsulfon, dimetilsulfon ali DMSO2) je organska oblika žvepla, ki je v enaki obliki prisotna v naravi. MSM v naši mešanici je naravni vir žvepla, pri čemer je njegova vsebnost kar 34 %. Žveplo je gradnik esencialnih aminokislin cisteina in metionina.

Acerola

Acerola (divja češnja) je sadež, poln vitamina C, in poskrbi za boljšo absorpcijo ribjega kolagena in minerala MSM. Vitamin C ima tudi sicer pomembno vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje žil, kosti, hrustanca, dlesni, kože in zob.

Ostale pozitivne lastnosti vitamina C so:

  • pomaga pri sproščanju energije pri presnovi;
  • prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju;
  • ima vlogo pri delovanju imunskega sistema;
  • prispeva k delovanju živčnega sistema;
  • ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom;
  • prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti;
  • povečuje absorpcijo železa;
  • prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.

Divja borovnica

Liofilizirana divja borovnica (Vaccinium myrtillus), ki smo jo dodali mešanici Beauty Within, je vir antioksidantov, ki nas lahko zavarujejo pred prostimi radikali.

Oči so naše ogledalo. Antocianozidi iz divje borovnice lahko pomagajo tudi pri stabilizaciji ustrezne ravni kolagena v očesu.

Datlji

Datlji v mešanici Beauty Within pripomorejo k slajšemu okusu in poskrbijo za razvajanje brbončic.

Silicij

Silicij velja za čudežni mineral in je gradnik kolagena. Ker pri Nutrispointu prisegamo na naravne vire, smo mešanici Beauty Within dodali izvleček bambusa, ki je naravni vir silicija.

Hidroliziran ribji kolagen visoke kakovosti ima molekulsko maso 2000 Da. Zaradi načina
obdelave je naš kolagen izredno lahko dosegljiv telesnim celicam, zato je njegova absorpcija
izredno visoka (90 %).Ribji kolagen je kompleksna strukturna beljakovina, sestavljena predvsem iz kolagena tipa
1. Vsebuje razvejane aminokisline, t.i. BCAA (levcin, izolevcin, valin) in tudi esencialne
aminokisline (histidin, metionin, treonin, valin), ki jih telo ne more sintetizirati samo, zato jih
je potrebno vnesti s hrano.Peptidi iz ribjega kolagena, ki se nahajajo v izdelku, so visokokakovostna in naravna
bioaktivna sestavina, oblikovana za uporabo v prehranskih izdelkih. Njegove odlične
organoleptične lastnosti in takojšnja topnost omogočajo enostavno uporabo v številnih
napitkih in obrokih.Aminokisline

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BEAUTY AND FIT PAKET: Beauty Within, Sensual Mood, Ribji kolagen”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja