Akcija!

Clean & Boost paket

Original price was: 55.00€.Current price is: 38.50€.

 

Brezplačna dostava za naročila nad 50€!


 

Dostava v roku 1-3 delovnih dni


 

100% garancija na zadovoljstvo

Varno plačevanje z:

      
Product Code: N/A Kategorija:

Nutrispoint ORGANIC GREEN VITALITY BLEND je popolna zelena mešanica, ki združuje moč klorele, spiruline, moringe, koprive, mete, baobaba in pšenične trave.

Klorela je zelena alga, ki pomaga ohraniti normalno delovanje debelega črevesa, umiriti draženje črevesne  stene, povečati rast koristne črevesne mikroflore ter iz organizma izločiti strupene in nezdrave spojine (težke kovine).
Ekološko pridelana alga spirulina prispeva k uravnavanju telesne teže.
Moringa velja za najbolj hranljivo superživilo na kopnem.
Baobab je poleg vitaminov in mineralov bogat s prebiotičnimi vlakninami.
Kopriva in pšenična trava sta izjemna antioksidanta, metini listi pa poskrbijo za svežino.

 

Beseda liposom izvira iz grškega jezika in pomeni “maščobno telo”. Liposom je mikro foslipidna kapljica
s podobno strukturo kot naša celična membrana, zato se učinkovine lažje absorbirajo v naše telo.

Celične membrane so zgrajene predvsem iz amififilnih molekul. To je posebna vrsta površinsko aktivnih molekul, katerih lastnost je, da so sestavljene iz hidrofilnega in hidrofobnega dela. Polarna glava privlači vodo, medtem ko nepolarni rep odbija vodo oz. privlači nepolarna topila. Zaradi amfifilnosti se glave obrnejo proti vodi, zunanjemu delu, repi pa v notranjost, stran od vode. Tako dobimo dve plasti, kjer repi tičijo skupaj, glave pa so na zunanji plasti. Tako v visokih koncentracijah lipidov te dvoplasti tvorijo lamelarne tekoče kristalne faze, kjer se dvodimenzionalne planarne lipidne dvoplasti izmenjujejo s plastmi vode. Ko pa so koncentracije lipidov manjše, se te dvoplasti ločijo in tvorijo kroglice, ki so lahko eno- ali dvoplastne. Enoplastne imenujemo miceli, dvoplastne pa liposomi. Tako lahko liposomi v notranjost ujamejo tudi del vodne faze, saj so tudi na površini notranje plasti polarne glave.

Glavne sestavine membrane liposoma so fosfolipidi in holesterol. Skupaj z glikolipidi in holesterolom so poglavitni gradniki celičnih membran in sestavljajo lipidno dvojno plast. Liposomi so lahko veliki (2,5 µm) ali majhni (25 nm), lahko so sestavljeni iz ene ali tudi do 100 plasti. Debelina lipidnega dvosloja je okoli 5 nm. Zaradi velikosti delcev, od 20 nanometrov do nekaj mikrometrov, jih uvrščamo med nanodelce. Liposomi so odlični sistemi nanometrskih dimenzij, primerni za dostavo učinkovin v specifične dele telesa.

Liposomi so se zaradi njihove biorazgradljivosti in biološke razpoložljivosti izkazali kot odlično sredstvo za dostavo biološko aktivnih učinkovin v kozmetični, prehranski in farmacevtski industriji.

Biološka razpoložljivost pomeni raven in hitrost s katero snov vstopi v krvni obtok in tako dosežemo končno točko delovanja. Visoka biološka razpoložljivost pomeni večjo terapevtsko učinkovitost učinkovine. Biološka razpoložljivost liposomov je okoli 80 %.

Prednosti liposomov v primerjavi z drugimi dostavljalnimi sistemi so biorazgradljivost, majhna toksičnost, lahko prilagodljive lastnosti in povečana učinkovitost učinkovin.

Liposomal vitamin D3 + K2 vsebuje 50 μg – 2000 IU (1000 % PDV/RDA*) vitamina D3 in 100 μg (133 % PDV/RDA*) vitamina K2.

Vitamin D in K prispevata k ohranjanju zdravih kosti. Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema in delovanju mišic ter k ohranjanju zdravih zob.
Liposomal vitamin D3 + K2 ne vsebuje etanola, GSO in sladkorjev.

Nutrispoint BODY SHAPE kapsule so namenjene vsem, ki želijo oblikovati svoje telo.

Vsebujejo zmagovalno kombinacijo skrbno izbranih patentiranih surovin Capsimax® (izvleček čilija), Bioperine® (izvleček črnega popra), izvleček zelenega čaja ter krom, vitamin C in B6.

Krom ima vlogo pri presnovi makrohranil ter prispeva k vzdrževanju normalne ravni glukoze v krvi.
Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena, prispeva k sproščanju energije pri presnovi.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Clean & Boost paket”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja