Prihranek 25%!

ENERGY PAKET: Kava z gobo, Kordiceps, Spirulina

114.00€

85.00

Vam primanjkuje energije? Komplet treh izdelkov, ki ga sestavljajo Mushroom Coffee Blend, kordiceps v prahu in ekološka spirulina, so popolna kombinacija za dneve, ko vas vaše telo in um ne želita ubogati.

Paket vsebuje:

BIO Kava z dodano medicinsko gobo, 200g
BIO Alga spirulina s Tajvana, 200g
BIO Medicinska goba Cordyceps, 200g

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:
Osrednja sestavina mešanice Mushroom Coffee je ekološka instant kava arabika, pridelana v skladu s sistemom pravične trgovine, ki sta ji dodana goba kordiceps in rožni koren.

Učinek naglega skoka in padca energije v telesu, do katerega pride zaradi kofeina, je lahko neprijeten. Zato se marsikdo kavi izogiba. Naš namen je bil nadgraditi in obogatiti kavo tako, da ji dodamo določene snovi, ki ublaži ta neprijetni učinek.
Lastnosti naše kave izhajajo iz njene posebne sestave, ki poleg kave arabike vsebuje:

Kordiceps

Naša goba kordiceps, ki smo jo dodali kavi arabiki, je slovenskega porekla in vsebuje več kot 30 % polisaharidov. Goba kordiceps (glavatec) je sladkega okusa.

V naravi sicer raste v goratih predelih Tibeta, Nepala in v redkih predelih Kitajske (pogosto tudi pod zemljo). Uspeva na 3000 m nadmorske višine ter nastane s prepletom dveh organizmov – gobe in ličinke, in sicer tako, da se spore gobe naselijo na ličinke metulja in rastejo iz njih.

Rožni koren

Rožni koren je cvetoča trajnica in prispeva k nemoteni cirkulaciji, ki je povezana z delovanjem in odzivnostjo možganov ter optimalni miselni in kognitivni aktivnosti. Na tak način celicam zagotovi kisik in potrebna hranila.

Rožni koren prav tako velja za adaptogen, ki organizmu pomaga, da se lažje prilagodi na fizični napor in stres. Prispeva tudi k vzdržljivosti med športnimi aktivnostmi ter je rastlinski antioksidant, ki ščiti celice.

Rožni koren pomaga ohranjati normalno delovanje cirkulacijskega (krvožilnega) sistema ter na tak način celicam prispeva kisik in hranila.

Naša goba kordiceps je slovenskega porekla in vsebuje več kot 30 % polisaharidov. Goba kordiceps (glavatec) je sladkega okusa.V naravi sicer raste v goratih predelih Tibeta, Nepala in v redkih predelih Kitajske (pogosto tudi pod zemljo). Uspeva na 3000 m nadmorske višine ter nastane s prepletom dveh organizmov – gobe in ličinke, in sicer tako, da se spore gobe naselijo na ličinke metulja in rastejo iz njih.

Ekološko pridelana alga spirulina prispeva k uravnavanju telesne teže.Spirulina je bogat vir beljakovin (preko 60 %). Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter prispevajo k ohranjanju zdravih kosti. Njena modrozelena barva je posledica klorofila (zelena) in fitocianina (modra).

Najbolje uspeva pri med 35 in 40 stopinjah celzija. Ime je dobila po svoji obliki, ki jo zavzame, ko je toplo. Ko je mraz, se spirulina zravna.

Tako kot klorela, tudi naša spirulina izvira s Tajvana, kjer raste v čisti izvirski vodi pod naravno svetlobo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “ENERGY PAKET: Kava z gobo, Kordiceps, Spirulina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja