Prihranek 25%!

GREEN POWER PAKET: Matcha z gobo, Moringa, Spirulina

93.00€

69.00

Je vaša koncentracija popolnoma na dnu, telo pa vas sploh več ne uboga? Potem je komplet, ki ga sestavljajo mešanica Mushroom Matcha, premium moringa v prahu in spirulina v prahu, popolna kombinacija! Brahmi, ki se nahaja v Mushroom Matcha nudi podporo spominskim funkcijam in ostalim kognitivnim funkcijam, moringa in spirulina pa kot bogat vir beljakovin poskrbita za vzdrževanje mišične mase.

Paket vsebuje:

BIO Matcha z dodano medicinsko gobo, 200g
BIO Alga spirulina s Tajvana, 200g
BIO Premium Moringa, 180g

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:

V svetu priljubljena, izvrstna obredna (ceremonial) matcha skupaj z ostalimi sestavinami tvori mešanico ekološko pridelanih superživil.

Matcha

Matcha je posebna vrsta zelenega čaja, ki so jo Japonci tradicionalno pili ob posebnih priložnostih. Danes jo pijejo že povsod po svetu. Posebnost matche je namreč, da ne gre za obliko čaja, kot smo je vajeni, ampak so lističi zelenega čaja zmleti v zelen prah.

Tako pri uživanju matche ne zaužijemo samo ekstrakta iz listov, ampak celotne liste.

Hericium

Hericium (resasti bradovec) je goba, ki navidez spominja na levjo grivo. Od tod tudi angleško ime lion’s mane. Raste na lesu podrtih dreves, predvsem v Evropi, vzhodni Aziji in severni Ameriki. Uspeva na jeseni na listavcih, in sicer posamično ali v majhnih skupinah.

Brahmi

Brahmi je zelišče, ki nudi podporo spominskim funkcijam in ostalim kognitivnim funkcijam, kot so koncentracija, spomin (kar je pri starejših ljudeh še posebej pomembno zaradi fiziologije procesa staranja) in sposobnost učenja.

Lucuma

Lucuma je sadež sladkastega okusa, ki je v naši mešanici posušen in zmlet v prah.

Moringa velja za “čudežno drevo” in pomaga pri uravnavanju krvnega sladkorja.Naš izdelek vsebuje posušene liste bio premium moringe. Moringa je bogat vir beljakovin. Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter prispevajo k ohranjanju zdravih kosti.

Ekološko pridelana alga spirulina prispeva k uravnavanju telesne teže.

Spirulina je bogat vir beljakovin (preko 60 %). Beljakovine prispevajo k povečanju in vzdrževanju mišične mase ter prispevajo k ohranjanju zdravih kosti. Njena modrozelena barva je posledica klorofila (zelena) in fitocianina (modra).

Najbolje uspeva pri med 35 in 40 stopinjah celzija. Ime je dobila po svoji obliki, ki jo zavzame, ko je toplo. Ko je mraz, se spirulina zravna.

Tako kot klorela, tudi naša spirulina izvira s Tajvana, kjer raste v čisti izvirski vodi pod naravno svetlobo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “GREEN POWER PAKET: Matcha z gobo, Moringa, Spirulina”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja