Premium Isotonic Powder MOVE

20.00

Ob povečani športni aktivnosti povrne naravno ravnovesje telesa
Omogoča optimalno sproščanje energije pri športni aktivnosti do 4 ure
Vsebuje naravno pridobljene minerale Mg, Ca, Na in K
Magnezij prispeva k ravnotežju elektrolitov.
Kalij in Kalcij prispevata k delovanju mišic.

    

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:

MOVE – Premium izotonični napitek v prahu s 96% ekoloških sestavin – v harmoniji za šport s popolnim ravnovesjem naravnih hranil in mineralov.

Izotonični napitek MOVE vam v popolni kombinaciji ekološke kokosove vode v prahu, ekološke limone v prahu, ekoloških ogljikovih hidratov in naravno pridobljenih mineralov Mg, Ca, Na in K ob povečani športni aktivnosti povrne naravno ravnovesje telesa. S skrbno odmerjenimi sestavinami ekološkega izvora vas izotonični napitek MOVE dvigne v višje dimenzije dobrega počutja in napolni z motivacijo za nove športne podvige.
Kombinacija treh različnih ekoloških sladkorjev je razvita tako, da omogoča optimalno sproščanje energije pri športni aktivnosti do 4 ure.

Najboljši naravni športni izotonični napitek za vrhunske športne dosežke!


Dekstroza* (32,5 %), trsni sladkor*, maltodekstrin* (24 %), limonin* sok v prahu (13,7 %) (maltodesktrin*, koncentrat limoninega* soka (35 %)), kokosova* voda v prahu (6,6 %) (kokosova* voda (90 %), maltodekstrin*), Aquamin™ (3 %) (magnezij in kalcij iz rdečih morskih alg), morska sol, kalijev citrat.

*Sestavine v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave.


Zmešajte 40 g (2 zvrhani jušni žlici) praška s 500-600 ml vode. 1 odmerek zaužijte med vadbo, po potrebi tudi pol ure pred vadbo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Premium Isotonic Powder MOVE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja