Organic Wild-Harvest Chaga Powder

BIO Medicinska goba čaga v prahu

(2 mnenji strank)

28.00

Vsebuje ekološko pridelano čago visoke kakovosti
Iz praha gobe čaga lahko skuhate čaj ali kavo
Divja goba brezin luknjač — čaga
Zadošča za 43 dnevno priporočenih porcij

    

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:

Goba čaga (inonotus obliquus) raste na poškodovanih delih živih dreves, kot so breza, bukev in jelša, ter zori od tri do pet let. Najvišjo vrednost imajo tiste, ki zorijo pri ekstremno nizkih temperaturah (-40 %, tj. v Sibiriji).

Čaga je parazitska goba in drevesu, na katerem raste, izsrkava njegove hranilne snovi. Če jo odstranimo, vedno zraste nova, dokler drevo ni popolnoma izrčpano.

Naš izdelek vsebuje ekološko pridelano čago visoke kakovosti.

 

Divja goba brezin luknjač — čaga (Inonotus obliquus)*.*Sestavine v prahu iz kontrolirane ekološke pridelave.

Iz praha gobe čaga lahko skuhate čaj ali pa ga dodate kavi, smutiju, prigrizkom in beljakovinskim napitkom. Z njim lahko obogatite tudi solatne prelive, različne omake, pesto, humus in podobna živila.
Priporočena dnevna količina: 3–6 g (1–2 čajni žlički).

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Shranjevati izven dosega otrok! Po odprtju embalažo dobro zaprite in jo hranite v suhem in hladnem prostoru.

2 mnenji za Organic Wild-Harvest Chaga Powder

  1. Monika

    Chage nisem poznala, niti si nisem predstavljala kakšne so njene pozitivne lastnosti. Preizkusila sem jo v obdobju, ko je vrhunec različnih obolenj in trkam, da se letos držim presenetljivo dobro. Vsak dan si jo pripravim bodisi z vodo, si jo dodam v smuti in ne znam opisati kako uživam v dejstvu, da sem vase vnesla nekaj tako posebnega, zanimivega in unikatnega. O chagi sem naredila pravo malo raziskavo in mislim, da bova ostali skupaj za vedno. Lesna nota okusa me vedno ponese v gozd in uživam v njeni pristnosti in iskrenosti. Priporočam, moje počutje je super.

  2. Nina Kolman Preverjena Stranka

    Tako sede čaj iz Chage v teh hladnih dneh, prav pomiri me vsak večer. Vanj si dam par kapljic rastlinskega napitka in žličko medu – mmm. Hvala, da ste mi ga predstavili, tega prej nisem poznala.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja