MOVE DRINK BOX – Komplet športnih napitkov v prahu + bidon gratis

61.99

Paket vsebuje:
1x Premium Sport Collagen Complex
1x Premium Isotonic Powder
1x Premium Electrolyte Blend

    

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:

Šport in telo v gibanju imata svoje zakonitosti. MOVE, linija naravne športne prehrane te zakonitosti spoštuje v polnosti. Razviti najboljšo celostno in popolnoma naravno podporo za potrebe profesionalnih in rekreativnih športnikov je merilo, ki smo mu v Nutrispointu brez kompromisov sledili pri razvijanju linije MOVE. Vse surovine so izbrane namensko in upravljajo svojo funkcijo. Izdelki so brez dodanih umetnih arom, barvil, sladil in citronske kisline.

Napitki MOVE vsebujejo patentirano edinstveno obliko mineralov Aquamin™, pridobljeno 100% iz rdečih morskih alg (Lithothamnion). Aquamin™ je bogat z bioaktivnim Kalcijem, Magnezijem in več kot 70 elementov v sledovih, ki jih naše telo v primerjavi s sintetično pridobljenimi minerali boljše absorbira.
Aquamin™ pridobivajo v čistih in neokrnjenih vodah ob obali Islandije na območju, kjer se ga mednarodni ladijski promet in industrija ne dotakneta. Tu se tople vode Zalivskega toka srečajo s hladnimi, čistimi vodami Arktike in ustvarijo popolne pogoje za rast rdeče alge.

Linija MOVE – ustvarjena za zmagovalce!

MOVE – Premium Sport Collagen Complex, utrjeni za šport z zdravimi sklepi, vezivi in kostmi.

Edinstvena multikolagenska mešanica MOVE sklepom, kostem in vezivnim tkivom zagotavlja najboljšo gibljivost, trdnost in oporo.
Z osmimi patentiranimi sestavinami, med katerimi so štiri vrste naravnih hidroliziranih kolagenov, visoko kakovostni vitamin C, MSM, naravna hialuronska kislina, je kolagenska mešanica MOVE popolna izbira, ob kateri vaše telo postane vaša najboljša opora, nelagodje bolečih sklepov pa nadomesti misel o novi športni dogodivščini.

Najbolj izpopolnjena kolagenska mešanica za šport na trgu!

MOVE – Premium izotonični napitek v prahu s 96% ekoloških sestavin – v harmoniji za šport s popolnim ravnovesjem naravnih hranil in mineralov.

Izotonični napitek MOVE vam v popolni kombinaciji ekološke kokosove vode v prahu, ekološke limone v prahu, ekoloških ogljikovih hidratov in naravno pridobljenih mineralov Mg, Ca, Na in K ob povečani športni aktivnosti povrne naravno ravnovesje telesa. S skrbno odmerjenimi sestavinami ekološkega izvora vas izotonični napitek MOVE dvigne v višje dimenzije dobrega počutja in napolni z motivacijo za nove športne podvige.
Kombinacija treh različnih ekoloških sladkorjev je razvita tako, da omogoča optimalno sproščanje energije pri športni aktivnosti do 4 ure.

Najboljši naravni športni izotonični napitek za vrhunske športne dosežke!

MOVE – Premium Electrolyte Blend – limonada z elektroliti v prahu, sveži za šport z zmagovalnim trisom limone, kokosove vode in naravnih mineralov

Elektrolitski napitek MOVE je neustavljivo močan v boju proti telesni in psihični utrujenosti ob povečanih naporih, a hkrati nežen, da si ga lahko brez bojazni privoščite ob vsakokratni žeji. Izbrana kombinacija ekološke limone, ekološke kokosove vode in naravnih Aquamin™ mineralov vrača potrebno elektrolitsko homeostazo v telesu za optimalno počutje in svežino, s katero navdihujete vse okoli sebe.

Najboljša naravna izbira za popolno hidracijo telesa!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MOVE DRINK BOX – Komplet športnih napitkov v prahu + bidon gratis”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja