Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!
kovinska pločevinka

Kovinska pločevinka: naravi najbolj prijazna embalaža

Igriva kovinska pločevinka je danes postala že praktično zaščitni znak Nutrispointa. Tudi tvoje kuhinjske police krasijo naši izdelki? Potem si se že spoznal/-a z embalažo, v katerih prihajajo. Sprva morda nekoliko neobičajna, a v resnici precej očitna izbira za Nutrispoint, podjetje, ki si prizadeva pozitivno vplivati tako na zdravje ljudi kot na okolje.

Zakaj nas je kovinska pločevinka prepričala od prvega trenutka?

V primerjavi z drugimi materiali za izdelavo embalaž ima pločevinka marsikatero prednost.

  1. Recikliranje

Kovinsko pločevinko je možno v celoti reciklirati. To lahko počnemo neomejeno, ne da bi pri tem izgubila svoje lastnosti. Je najcenejši material tako za nabavo kot proces reciklaže, zato tudi velja za najbolj okolju prijaznega.

Kar je še pomembneje, v procesu reciklaže ne izgubi na kakovosti, medtem ko lahko drugi materiali skozi ta proces gredo le omejeno krat.

kovinska pločevinka nutrispoint recikliranje

2. Zaščita vsebine in vzdržljivost

Pločevinka vsebino zaščiti pred sončno svetlobo, vodo, prahom in drugimi dejavniki, ki lahko kakorkoli vplivajo na njo. Hkrati ohrani vonj, prepreči puščanje in onesnaženje ter poskrbi, da se vsi dragoceni vitamini in ostala hranila ohranijo v največji možni meri.

Nekateri materiali (plastika, karton) se sčasoma uničijo oziroma razpadejo. Kar pa ne velja za kovinsko pločevinko, ki je narejena, da traja in jo lahko uporabimo vedno znova.

kovinska pločevinka nutrispoint

3. Ponovna uporaba

Z vsako ponovno uporabo zmanjšamo negativen vpliv embalaže na okolje. S privlačno podobo naših pločevink, ki jih krasijo ilustracije naše grafične oblikovalke, smo tako poskrbeli, da boš embalažo z veseljem uporabil/-a v različne namene in jo posledično zelo težko zavrgel/-a.

Pločevinka ima v primerjavi z drugimi materiali občutno daljšo življenjsko dobo in jo običajno ponovno uporabimo večkrat, preden jo zavržemo. Ne dvomimo, da boš našel/-a ogromno načinov, kako z njo popestriti svoj vsakdan.

kovinska pločevinka nutrispoint ponovna uporaba

Pobrskaj po našem Instagramu in odkrij, kako smo jih ponovno uporabili mi in naši dragi sledilci.

Preberi še: Zdrava ploščica: Kako izbrati pravo?

Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja