Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!
nutrispoint olimpijske igre

Nutrispoint na Olimpijskih igrah 2022 v Pekingu!

Ob zaključku Olimpijskih iger se pri podjetju Nutrispoint še kar ne moremo otresti čudovitih občutkov, ki so nas prevevali v zadnjem mesecu. Ponovno se nam je namreč ponudila priložnost sodelovati na največjem svetovnem športnem dogodku, kjer smo tudi tokrat kot sponzor slovenske olimpijske reprezentance imeli možnost pustiti svoj pečat.

Naše beljakovinske ploščice in kolagenski kompleks za športnike so v času trajanja iger uživali vsi vrhunski slovenski športniki …

olimpijske igre nutrispoint

… ter s tem po svetu razširili glas o Nutrispointu – podjetju z ekološko športno prehrano in superživili.

Vrednost naših izdelkov ste ljubitelji snega prepoznali tudi v soboto, 12. februarja 2022, v Kranjski gori, kjer so bile ploščice izjemno lepo sprejete in so okrepile marsikaterega obiskovalca tamkajšnje olimpijske vasice.

kranjska gora nutrispoint

Ko se združita Nutrispoint in Olimpijski komite Slovenije, nastane prava čarovnija!

Zmožnost preseči nepredstavljivo, se dvigniti nad prepreke in poseči po sanjah nas v podjetju Nutrispoint od prvega dne nastajanja športne linije MOVE zavezuje k uresničevanju zastavljenega cilja – ustvariti ekološko in naravno linijo prehrane za rekreativne in profesionalne športnike najboljše kakovosti.

Poleg vseh neverjetnih uspehov slovenskih športnikov v Pekingu smo izjemno ponosni tudi na to, da so jih na njihovi poti spremljali prav naši izdelki.

Olimpijske igre Peking

Športno linijo MOVE smo pred zimskimi olimpijskimi igrami v Pekingu oplemenitili s kar tremi izdelki pod okriljem olimpijskega znaka kakovosti. V sodelovanju z ekipo športnih nutricionistov Olimpijskega komiteja Slovenije smo tako dopolnili Premium kolagenski kompleks za športnike ter ustvarili edinstveni beljakovinski ploščici z okusom manga in kakava s 37 % vsebnostjo beljakovin.

Iskreno nas veseli, da so slovenske športnice in športniki s preizkušanjem produktov športne linije MOVE prepoznali naše delo, znanje in inovativnost ter nam s svojim sodelovanjem omogočajo nenehno nadgradnjo.

MOVE bo že kmalu postal bogatejši za nove izdelke, za katere smo prepričani, da bodo navdušili tako profesionalne kot rekreativne športnike, gotovo pa tudi tiste, ki bodo to še postali.

Želite košček olimpijskega duha okusiti tudi sami?

Izdelke, ki so nastali v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije, najdete TUKAJ.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja