Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!

Politika poslovanja

Skrbno izbrana super živila

Hiter življenjski slog je veliko ljudem otežil dostop do zdravega in aktivnega življenja. Prav zato je naše največje poslanstvo kupcem ponuditi izdelke, ki izboljšujejo njihovo počutje. Nobeno živilo ali super živilo ne ponuja vseh hranil, ki jih potrebuje telo. Naša super živila in mešanice telo, skupaj z uravnoteženo prehrano negujejo in pripomorejo da doseže svoj potencial.

Vizija podjetja je razvijati nove inovativne izdelka za vse potrošnike in športnike v lični in okolju prijazni embalaži ter se v naslednjih letih postaviti ob bok vodilnim proizvajalcem naravnih prehranskih dopolnil in prehrane za rekreativne športnike.

Zavedamo se, da je za doseganje takšnih ciljev pomembno sledenje svetovnim trendom razvoja surovin in izdelkov prehranskih dopolnil ter sledenje potrebam na trgu. S spremljanjem zadovoljstva kupcev izboljšujemo in dopolnjujemo naše usmeritve. Za dosego kvalitete naših proizvodov skrbno izbiramo zanesljive dobavitelje in poslovne partnerje.


Nadzorujemo kakovost

Naši produkti so rezultat večletnih izkušenj v prehrani in nutricionizmu. Vse sestavine smo skrbno izbrali, da bi vplivali na dušo in telo. Ne vsebujejo gensko spremenjenih organizmov (GSO) in so iz večinoma ekološke pridelave. V nasprotju z ostalimi izdelki na trgu naši produkti ne vsebujejo umetnih sladil, ojačevalcev okusa, konzervansov ali polnil. Z drugimi besedami — so nedotaknjeni in iskreni — kot  notranja lepota. Edini dodatek, ki vedno dopolnjuje naše izdelke, je veliko dodane ljubezni.

Najboljši viri na planetu

Sestavine za naše izdelke dobimo iz najboljših virov na planetu. Zanje poskrbimo tako, da v njih ohranimo vsa ključna hranila, ki pozitivno vplivajo na  zdravje in produktivnost.

Čudoviti in okolju prijazni izdelki

Negativen vpliv embalaže na okolje se zmanjša z vsako ponovno uporabo. S privlačno podobo smo zato poskrbeli, da boste našo embalažo z veseljem uporabili za različne namene in jo zelo težko zavrgli. Naše čudovite pločevinke krasijo arhitekturne znamenitosti Ljubljane, slovenske prestolnice, v kateri domuje podjetje Nutrispoint. Izdelane so iz materialov, ki jih je mogoče v celoti reciklirati.

ZAVEZE POLITIKE VARNOSTI IN KAKOVOSTI

 • graditi in vzdrževati visoko kulturo varnosti živil
 • vodenje proizvodnje varnih in kakovostnih izdelkov in vključevanje vseh zaposlenih v prakse v zvezi z varnostjo in kakovostjo živil
 • ozaveščanje vseh zaposlenih v podjetju o nevarnostih v zvezi z varnostjo in kakovostjo živil ter pomenu varnosti in higiene živil
 • odprta in jasna komunikacija med vsemi zaposlenimi in vsemi deležniki, ki so vključeni v zagotavljanje varnih in kakovostnih izdelkov
 • razpoložljivost zadostnih virov za zagotavljanje varnega, kakovostnega in higienskega ravnanja z živili
 • zavezani smo zagotavljati varne in kakovostne izdelke,
 • politika varnosti in kakovosti je načelo našega delovanja
 • redno preverjamo ustreznost postavljene politike kakovosti
 • zagotavljamo vire za uresničevanje politike varnosti in kakovosti
 • vodstvo družbe in zaposleni so odgovorni za uresničevanje politike varnosti in kakovosti in stalno izboljševaje sistema varnosti in kakovosti
 • izpolnjujemo zahteve kupcev, zakonske in druge zahteve, ki veljajo za področje poslovnih aktivnosti
 • razvijamo izdelke, ki so prilagojeni sodobnemu potrošniku in so okolju prijazni

Izbiramo zanesljive dobavitelje in skrbimo za stalen nadzor nad procesi

Datum: 1.11.2020