Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!

Reševanje sporov

Ponudnik NUTRISPOINT d.o.o se bo trudil vsako nejasnost, pripombo ali pritožbo razrešiti v čim krajšem možnem času, pri tem pa bo spoštoval zakonodajo (Zakon o varstvu potrošnikov) in se po najboljših močeh trudil doseči dogovor.

Kupec se v primeru napak pri pošiljanju ali drugih težav obrne najprej na prodajalca neposredno, s pritožbo. Prodajalec nato, v primernem času, glede na naravo problema, kupcu odgovori tako, da pritožbo zavrne ali potrdi ter ponudi možne rešitve zadeve.

Postopek obravnave je zaupen. Kolikor dogovor ne bo mogoč, je za spore pristojno stvarno sodišče v Ljubljani.

Prodajalec pritožbe sprejema pisno na elektronski naslov support@nutrispoint.com ali pisno na naslov:

NUTRISPOINT d.o.o.
Pod bori 2, PC Komenda
1218 Komenda.

V skladu s 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju sporov (ZIsRPS) NUTRISPOINT d.o.o. ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS), kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora,  ki ga kupec lahko sproži v skladu s tem zakonom.

NUTRISPOINT d.o.o. kot ponudnik, ki se ukvarja s spletno prodajo, objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na povezavi https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&Ing=SL

Platforma za spletno reševanje potrošniški sporov je enotna vstopna točka za potrošnike, ustanovljena na podlagi Uredbe 524/2013/EU za reševanje sporov, ki izvirajo iz spletne prodaje ali spletnih storitev med potrošnikom s prebivališčem in ponudnikom s sedežem v Evropski uniji.