Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!
slovensko

Zakaj pri nakupu izbrati slovensko podjetje?

Kako pomembno je zate, da podpiraš slovensko?

Oznaka “slovenskega izvora” je v zadnjih letih postala močno vodilo v nakupovalnih navadah Slovencev, ključnik #podpiramoslovensko pa se je kot blisk razširil po družabnih omrežjih. Ampak zakaj je v resnici dobro kar se da podpirati lokalna podjetja?

Zakaj kupovati slovensko?

Z izkazovanjem podpore lokalnemu podjetju …

1. Pokažeš, da ti je mar za lokalno skupnost.

To predvsem kaže, da ti je mar za celotno skupnost, v kateri živiš. Na tak način vračaš svoj denar skupnosti in ljudem, ki jo, tako kot ti, imenujejo svoj dom.

2. Izkažeš spoštovanje lastnikom podjetja.

Ko kupuješ od lokalnega podjetja, izkazuješ spoštovanje lastnikom podjetja, ki si upajo in živijo svoje sanje na neizprosnem trgu, kjer je konkurenca ogromna.

3. Sprejmeš idejo, da podjetje zmeraj želi najboljši končni rezultat, ne “le” tvojega denarja.

Lokalno podjetje je veliko več od (hitrega) zaslužka in masovne proizvodnje (običajno manj kakovostnih) izdelkov. Ja, morda zanje odšteješ nekoliko več denarja, a vendar denar vračaš v podjetje, kateremu še naprej omogočaš možnost uspeha v prihodnosti, hkrati pa denar ostaja v lokalnem obtoku.

4. Podpiraš slovensko ekonomijo.

Ko kupuješ od lokalnega podjetja, kot že rečeno, več denarja ostane v skupnosti, v kateri živiš. Na tak način pomagaš državni ekonomiji.

5. Si del lokalnega podjetja, ki investira v skupnost, “daje nazaj”.

Lastniki lokalnega podjetja so ljudje, ki živijo v tej skupnosti in jo bodo manj verjetno zapustili ter so bolj vpeti v njeno dobrobit in prihodnost.

Tudi pri Nutrispointu lahko s ponosom rečemo, da smo del tega.

slovensko

V letu 2020 smo postali generalni sponzor Košarkaškega kluba Nutrispoint Ilirija, v sezoni 2021 pa tudi sponzorji rokometnega kluba RK KRIM. Prav tako smo izjemno ponosni na sponzorstvo z Olimpijskim komitejem Slovenije. Z našim znanjem na področju nutricionizma skupaj z njihovo ekipo športnih nutricionistov razvijamo še več športnih izdelkov linije MOVE, ki bodo kmalu na voljo. V naših izdelkih so na preteklih Olimpijskih igrah v Tokiu že uživali vsi šporniki.

Preberi še: Certifikat: Zakaj izbrati certificirana živila?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja