Prihranek 25%!

MUSHROOM PAKET: Čaga, Reiši, Kordiceps

99.00€

74.00

Želite preizkusiti moč jedilnih gob? Zdaj imate odlično priložnost, saj v kompletu prejmete vse tri naše najbolj priljubljene gobe v prahu: čago, kordiceps in reiši.

Paket vsebuje:
BIO Medicinska goba Reishi, 150g
BIO Medicinska goba Čaga, 130g
BIO Medicinska goba Kordiceps, 200g

Ni na zalogi

Product Code: N/A Kategorija:

Goba čaga (inonotus obliquus) raste na poškodovanih delih živih dreves, kot so breza, bukev in jelša, ter zori od tri do pet let. Najvišjo vrednost imajo tiste, ki zorijo pri ekstremno nizkih temperaturah (-40 %, tj. v Sibiriji).

Čaga je parazitska goba in drevesu, na katerem raste, izsrkava njegove hranilne snovi. Če jo odstranimo, vedno zraste nova, dokler drevo ni popolnoma izrčpano.

Naš izdelek vsebuje ekološko pridelano čago visoke kakovosti.

 

Naša goba kordiceps je slovenskega porekla in vsebuje več kot 30 % polisaharidov. Goba kordiceps (glavatec) je sladkega okusa.V naravi sicer raste v goratih predelih Tibeta, Nepala in v redkih predelih Kitajske (pogosto tudi pod zemljo). Uspeva na 3000 m nadmorske višine ter nastane s prepletom dveh organizmov – gobe in ličinke, in sicer tako, da se spore gobe naselijo na ličinke metulja in rastejo iz njih.

Goba reiši (svetlikava pološčenka ali ganoderma lucidum) pripomore k naravni imunološki obrambi in ohranjanju delovanja zdravega krvožilnega sistema. Reiši raste na drevesih, tudi pri nas v Sloveniji – predvsem v hrastovih gozdovih.

Zaradi njene lesnate zgradbe se najpogosteje pripravlja kot čaj ali tinktura.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “MUSHROOM PAKET: Čaga, Reiši, Kordiceps”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja