Brezplačna poštnina za naročila nad 50€!
izotonični

Izotonični napitek ali elektrolitska limonada – kaj naj izberem?

Izotonični napitek ali elektrolitska limonada? Tudi ti med brskanjem po naši spletni trgovini ne veš točno, katerega izbrati? Na prvi pogled precej podobna, v resnici pa imata vsak svojo vlogo v telesu – odvisno od tvojih potreb.

Kdaj izbrati izotonični napitek?

izotonični

Premium Isotonic Powder – izotonični napitek v prahu s 96 % ekoloških sestavin

Izotonični napitek MOVE tvojemu telesu v popolni kombinaciji ekološke kokosove vode v prahu, limone v prahu, ogljikovih hidratov in naravno pridobljenih mineralov (magnezij, kalcij, natrij in kalij) povrne naravno ravnovesje ter napolni z energijo za nove podvige.

Kombinacija treh različnih ekoloških sladkorjev je razvita tako, da omogoča optimalno sproščanje energije pri športni aktivnosti do 4 ure.

Kdaj izbrati elektrolitsko limonado?

izotonični-elektroliti

Premium Electrolyte Blend – limonada z elektroliti v prahu s 67 % ekoloških sestavin

Elektrolitski napitek MOVE je neustavljivo močan v boju proti telesni in psihični utrujenosti ob povečanih naporih, a hkrati nežen, da si ga lahko brez zadržkov privoščiš ob vsakokratni žeji. Izbrana kombinacija ekološke limone, ekološke kokosove vode in naravnih Aquamin™ mineralov vrača potrebno elektrolitsko homeostazo v telesu za optimalno počutje in svežino.

Kako torej veš, kateri je pravi zate?

Elektrolitska limonada ne vsebuje sladkorjev in je v prvi vrsti namenjena hidraciji telesa. Namenjen je predvsem temu, da vodo, ki sicer izpira telo, popestriš s prijetnim okusom in svojemu organizmu povrneš naravno elektrolitsko ravnovesje – v vročih dneh, ob napornem študiju ali delu, vožnji avtomobila, med službo, …

Po izotoniku, po drugi strani, posezi takrat, ko poleg hidracije potrebuješ še dodatno energijo – ob težjem fizičnem delu, med športno aktivnostjo ali v primeru, da želiš svojo najljubšo (sladko) pijačo zamenjati z zdravo različico, ki vsebuje tri različne naravne ekološke sladkorje.

Kateri izmed teh dveh lepotcev pa bo letošnje poletje spremljal tebe?

Ne glede na to, ali izbereš izotonični napitek ali elektrolitsko limonado, ti bo tvoje telo izjemno hvaležno za vnos sestavin najvišje kakovosti. Pa na zdravje!

Preberi še: Kovinska pločevinka: naravi najbolj prijazna embalaža

Komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja